Crimele din Midsomer mai 31

Etichete

Crimele din Midsomer – sezon nou!

Neil-Dudgeon_Gwilym-Lee

Imagine din episodul „Breaking Chain”

„Cred că serialul e unic faţă de altele şi se adresează multor oameni. M-am bucurat când Dame Maggie Smith ne-a spus că îi place Reginei.”

Serialul meu preferat a ajuns la sezonul 18! Premiera a avut loc în februarie. Începând de pe 28 iunie, îl vom vedea și noi, la DIVA, marțea, de la ora 21.
În rolurile principale, aceiași: Neil Dudgeon (Barnaby), Gwilym Lee (Nelson) şi Fiona Dolman (Sarah Barnaby). Apare alt patolog, Dr. Kam Karimore, interpretat de Manjinder Virk.

Producătorul executiv Jo Wright, despre noul sezon:
„Am primit undă verde pentru 6 episoade, ceea ce a însemnat că am putut explora multe poveşti noi şi am avut destul timp pentru introducerea noului patolog din poveste, Dr. Kam Karrimore. Este un mare plus adus echipei… Când o vedem prima dată, este doar o pereche de picioare sub un pat… se implică 100% în orice situaţie şi are o relaţie competitivă şi intensă cu sergentul Nelson!

Acest sezon a fost plin de atracţii… cum am putea depăşi un episod despre OZN-uri, în care apare Alison Steadman? Avem poveşti mortuare despre cascadoriile mortale la un bâlci, despre sculpturi vii, despre o cursă de ciclism prin Midsomer şi despre descoperirea unor oase faimoase…

Cred că serialul e unic faţă de altele şi se adresează multor oameni. M-am bucurat când Dame Maggie Smith ne-a spus că îi place Reginei, iar Alan Bennett a spus şi el de multe ori că este fan.”

Neil-Dudgeon_Fiona-Dolman

Vă amintiți că, la sfârșitul precedentului sezon, pe când Barnaby și Nelson căutau criminali în Copenhaga, Sarah era dusă de urgență la maternitate? Ei bine, ea este Betty! Sykes e și el la datorie.

Nu știu cum s-au tradus titlurile originale ale episoadelor, dar cam acestea sunt cele șase povești:

Habeas Corpus
Când corpul unui moșier bogat dispare în noaptea morții sale, iese la lumină o plasă de secrete și minciuni în satul Little Malton.

The Incident at Cooper Hill
Un pădurar moare în mod straniu după ce niște lumini misterioase apar pe cer deasupra unui loc cu activitate extraterestră intensă din Cooper Hill.

Breaking the Chain
Ciclistul Greg Eddon este ucis după ce câștigă etapa locală a cursei naționale, învingându-l în ultimul moment pe coechipierul său, Mitch McCordell.

A Dying Art
Marea inaugurare a unei taberi de sculptură din pitorescul sat Angel’s Rise este umbrită de crimă.

Saints and Sinners
Șeful unui șantier arheologic este găsit îngropat de viu după descoperirea osemintelor unui sfânt în Midsomer Cicely.

Harvest of Souls
Când proprietarul unui centru de echitație este zdrobit de propriul său cal, Barnaby descoperă o străveche și complicată poveste de dușmănie.

Neil-Dudgeon

Imagine din episodul „Harvest Souls”

Reclame